Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Au ajuns eroii zilei! Cinci tineri jandarmi, aflaţi în practică, au salvat viaţa unui bărbat cuprins de flăcări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cinci tineri jandarmi, aflaţi în practică la Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara au salvat viaţa unui bărbat ce a fost cuprins de flăcări.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr din Timişoara a încercat să dea lovitura într-un magazin de haine! Vezi ce a încercat să facă

Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, când cei cinci se îndreptau spre Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara pentru a-şi face stagiul de practică. Ciorogar Sergiu-Adinel, Seleşan Răzvan-Petrică, Merean Florin-Emanuel, Bulimej Ionuţ şi Zgârcea Denis-Vlăduţ au sesizat în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 07.00, un bărbat în flăcări care alerga pe marginea drumului din localitatea Batiz.

Elevii au oprit maşina pentru a sări în ajutorul bărbatului. Doi dintre ei au dus bărbatul la râul din apropiere pentru a stinge flăcările care l-au cuprins, iar ceilalţi trei au folosit extinctorul din maşină pentru a stinge incendiul din bucătaria casei.

Bărbatul le-a spus tinerilor că voia să aprindă focul în sobă folosind benzină şi nu a observat faptul că şi-a dat cu combustibil şi pe haine, iar în momentul când a aprins chibritul a fost cuprins de flăcări.

Aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au asistat bărbatul până la sosirea ambulanţei şi a pompierilor, deoarece acesta prezenta răni şi arsuri.

CITEŞTE ŞI: Tupeu maxim! Un puşti a furat telefonului unui bărbat, în plină stradă. Cât s-a bucurat de pradă?

Cei cinci sunt elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni. Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Hunedoara a adresat felicitări celor cinci elevi pentru faptul că au devenit eroii bărbatului, demonstrându-şi astfel calităţile de jandarmi.

Ultima modificare Luni, 08 Ianuarie 2018 16:21

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login