Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Au „scăpat de griji” cu etnobotanice, apoi le-au dat socoteală polițiștilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri au dat nas în nas cu polițiștii locali imediat după ce au tras câteva fumuri dintr-un joint!

Totul s-a întâmplat pe strada Războieni, aproape de Calea Bogdăneștilor. Polițiștii s-au sesizat după ce i-au văzut pe cei doi că abia reușeau să se țină pe picioare, sprijinindu-se de clădirile din zonă. Când i-au luat la întrebări, oamenii legii au rămas uimiți de răspunsul primit.

Am tras câteva fumuri de etnobotanice pentru că lucrul acesta mă face să mă scap de griji”, a spus unul dintre tineri.

În urma efectuării controlului corporal sumar, conform prevederilor legale, asupra celor doi tineri de 18 și 21 de ani, pe lângă alte bunuri, și foițe de rulat țigarete, s-au găsit și patru pliculețe goale și unul cu fragmente vegetale, despre care cel care le deținea a declarat că ar fi etnobotanice.

Cei în cauză au fost predați de polițiștii locali la Secția 4 Poliție pentru continuarea cercetărilor și stabilirea categoriei de substanțe din care face parte conținutul plicurilor deținute de cei doi tineri.a

Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2017 10:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login