Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenție, șoferi! Se MODIFICĂ circulația în zona Jiul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara modifică circulația în zona Pasajului Jiul!

Este un experiment care se încearcă pentru fluidizarea traficului și va începe de miercuri, 21 decembrie. 

Practic, șoferii vor putea circula pe ambele benzi deschise pe sub pasaj, în anumite momente de timp. Se vor pune semafoare care, vor permite ca la un anumit interval să circule mașinile care vin dinspre Circumvalațiunii, iar apoi, la schimbarea semaforului,  vor circula, tot pe ambele sensuri, mașinile ce merg înspre Circumvalațiunii.

O să facem un experiment la strada Jiul și de mâine vom face teste. Strada Jiul e finalizată și putem da drumul la circulație, nu vrem să dăm drumul ca până acum. Încercăm un sistem care este practicat în alte părți. Un sistem de control al traficului în intersecție care să permită ca pe o secvență de timp să se vină în același timp pe ambele benzi dinspre Circumvalațiunii. Într-o altă secvență semnafoarele vor face ca ambele benzi din pasaj să funcționeze pe sensul înspre Circumvalațiunii”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Momentan, se lucrează la realizarea marcajelor aferente acestei schimbări, dar dacă lucrurile nu se vor îmbunătăți în trafic, se va renunța la această idee.

Este imposibil să apreciem dacă va fi o îmbunătățire semnificativă a traficului, dar e un efort mic să o testăm. De mâine o vom testa. Dacă nu va fi bună măsura, vom renunța la ea”, a mai declarat marți, primarul Robu.

Ultima modificare Marți, 20 Decembrie 2016 11:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login