Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenție, șoferi! Se închide circulația în zona centrală. Mijloacele de transport în comun vor avea trasee deviate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Șoferii, sfătuiți să evite zona centrală a orașului, în acest sfârșit de săptămână. Se închide circulația pentru finalizarea lcurărilor la carosabil.

Municipalitatea  anunță că se va închide traficul rutier pe strada Gheorghe Dima pe tronsonul cuprins între strada C. Brediceanu și Piața Mărăști, în vederea executării lucrărilor de așternere covor asfaltic. Restricțiile intră în vigoare mâine dimineață, începând cu ora 07.00, și sunt alabile până duminică dimineața la aceeași oră.

Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor  a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic”, spun reprezentanții Primăriei. 

De asemenea, mijloacele de transport în comun vor circula deviat.

În cazul în care condiţiile meteo nu vor permite definitivarea lucrărilor, perioada mai sus menționată se va decala cu două zile, respectiv 20.07.2020 (începând cu ora 07.00) - 21.07.2020 (până la ora  07.00).

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login