Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenție, șoferi! MODIFICĂRI în trafic chiar în centrul orașului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria Timișoara anunță noi modificări în trafic! De această dată vizată este zona centrală a orașului.

De astăzi șoferii pot circula diferit în zona Catedralei Mitropolitane, de unde pot vira la stânga, pe două benzi, spre Spitalul de Copii.

„Măsura a fost luată pentru decongestionarea traficului în zona respectivă”, au transmis reprezentanții municipalității.

Astfel, începând de astăzi, cei ce efectuează virajul la stânga de pe str. 16 Decembrie 1989 pe Bv. Regele Ferdinand (sensul de mers spre Spitalul de copii ,,Louis Ţurcanu”) o vor putea face atât pe banda de virare la stânga existentă, cât și pe o bandă suplimentară, pe liniile de tramvai.

Reglementările rutiere mai sus menţionate sunt temporare, respectiv până la finalizarea lucrărilor la Pasajul Jiul. Marcajele au fost realizate în culoare galbenă.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login