Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenție, șoferi! Evitați zona centrală a orașului. Se instituie restricții de circulație pe mai multe străzi, până în septembrie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 Se intituie restricții temporare de circulație pe mai multe străzi din zona centrală. Astfel, șoferii sunt sfătuiți să folosească rutele ocolitoare.

Reprezentanții Primăriei anunță că se vor intensifica, în următoarea perioadă de vacanţă, lucrările care se efectuează în prezent în zona centrală a oraşului, astfel încât acestea să fie finalizate până la începerea noului an şcolar. În acest context, începând din 8 august, de la ora 7.00 dimineaţa până în 9 septembrie, vor fi impuse restricţii temporare de circulaţie rutieră pentru efectuarea lucrărilor necesare la drumurile municipale. 

În consecinţă, se recomandă conducătorilor de autovehicule evitarea zonei delimitate de strada Martin Luther, bd. I.C. Brătianu, strada Proclamaţia de la Timişoara-bd. Mihai Eminescu- bd. Michelangelo.

Ultima modificare Miercuri, 07 August 2019 15:42

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login