Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atenţie mare, atunci când scoateţi bani, de la ATM! Un bărbat a lipit bandă adezivă, pentru a fura bancnotele eliberate

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un tânăr de 25 de ani a vrut să îşi rotunjească veniturile, furând banii celor care scot diverse sume de la bancomat.

Totul a ieşit la iveală după ce un angajat al unei agenţii bancare a observat că un ATM din Oradea, este compromis.

Mai exact, a văzut că o persoană necunoscută a montat un dispozitiv în interiorul bancomatului, încercând astfel să sustragă bani.

CITEŞTE ŞI: Atragerea de noi investitori, dotarea elevilor cu laptopuri şi tablete şi un sistem de sănătate modern! Toate pentru locuitorii din Deta

Poliţiştii care au ajuns imediat la locul indicat au descoperit că cele sesizate se confirmă, aşa că au deschis o anchetă.

În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp de la comiterea faptei, polițiștii de ordine publică orădeni au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, în trafic, în apropierea străzii Universității din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism. Cel în cauză a fost identificat ca fiind un bărbat de 25 de ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara”, anunţă IPJ Bihor.

Ancheta a scos la iveală că acesta nu este un caz izolat.

În aceeaşi zi, individul a comis o faptă similară la un alt ATM de la o unitate bancară de pe raza municipiului Salonta și o alta la ATM-ul aparținând unei alte bănci, tot din municipiul Oradea.

Polițiștii de investigații criminale bihoreni îl bănuiesc pe acesta că ar fi încercat să sutragă diverse sume de bani de la cele 3 ATM-uri din județul Bihor cu ajutorul unor dispozitive confecționate artizanal, lipite pe fanta de eliberare a banilor, prevăzute cu bandă dublu adezivă, care ar fi avut rolul de a reține banii eliberați în momentul în care o persoană solicita eliberarea acestora. În niciunul din cele 3 cazuri, bărbatul nu a reușit să obțină astfel banii pe care intenționa să îi sustragă”, mai transmite IPJ Bihor.

CITEŞTE ŞI: Primul magazin cu produse din cannabis s-a deschis, la Timişoara! Au fost cozi, chiar din prima zi

 

Ultima modificare Marți, 25 August 2020 12:30

1 comentariu

  • Nea coca

    Una la mână, număr tot timpul banii, nu am încredere în nici un sistem de numărat banii din lume. Știți când mergeți la finanțe sau la bancă cu mai mulți bani și numără banii cu mașina de numărat si de 2 sau 3 ori, exact.
    2 la mâna, idiot băiatu, se lipesc banii doar dacă se scoate o suma mai mare.

    Raportează Nea coca Miercuri, 26 August 2020 12:14 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login