Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ateliere de încondeiat ouă, Parada Iepurașilor și concerte corale, la Târgul de Paști din Timișoara! Vezi aici programul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul de Paşte din acest an de la Timişoara va fi amenajat în Piaţa Victoriei, vis a vis de Catedrala Mitropolitană, într-un decor nou adaptat Sărbătorilor Pascale. 

CITEȘTE ȘI: CCIAT şi ISU Banat au prezentat firmelor timișene ultimele noutăți legislative din domeniul securității la incendiu!

Târgul își va deschide porțile în data de 5 aprilie, iar timișorenii îl pot vizita până în 1 mai.

Există puncte de interes care vor marca târgul din acest an: ateliere de încondeiat ouă, împletituri, picturi pe sticlă, pielărie, turtă dulce etc, concerte corale relizate în parteneriat cu Mitropolia Banatului, dar şi acţiuni dedicate copiilor precum: Parada Iepuraşilor, pictură pe ouă supradimensionate, Atelierul Iepuraşului. 

CITEȘTE ȘI: O nouă licitaţie, la Bastionul Theresia! Ultimul spațiu disponibil îşi aşteaptă chiriaşii

Programul detaliat îl puteţi consulta AICI.

Ultima modificare Miercuri, 13 Martie 2019 16:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login