Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ATB și Cristian Mungiu la Flight Festival 2019 – o combinație inedită la cel mai complex festival din vestul țării!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Prima ediție a Flight Festival se pregătește de start la Aeroportul utilitar Cioca, între 27 și 29 septembrie.

Cu un fusion de muzică, artă și tehnologie menit să ofere publicului o experiență specială și unică, evenimentul este centrat pe oferirea unei experiențe de festival în afara spațiilor urbane, dorindu-și să devină un reper pentru zona de vest a țării, mai ales în contextul pregătirilor pentru Capitală Culturală Europeană în 2021. Aerodromul Cioca va deveni, astfel, pentru trei zile, un centru al distracției, culturii, artei și tehnologiei.

Festivalul se va desfășura pe o suprafață de 5 hectare, în care se vor regăsi cele două scene de live performances (scena principală și scena techno), alături de zone de recreere care cuprind ateliere creative și zone în care participanții pot experimenta realitatea virtuală și realitatea augmentată.

Fostul hangar folosit pentru gararea avioanelor se transformă într-o sală de cinema premium, coordonată de reputatul regizor Cristian Mungiu, unde vor rula filme ce au făcut înconjurul lumii și care noaptea se metamorfozează în spațiu dedicat artei digitale, muzicii experimentale și party-urilor incendiare.

Scena principală îi prezintă pe ATB, Brooks, Vama, Dirty Nano și mulți alții într-o combinație de stiluri care face din Flight Festival unul dintre cele mai eclectice evenimente muzicale românești.

Stilurile diferite ale artiștilor invitați sunt parte din planul nostru pe termen lung pentru Timișoara și sperăm ca publicul participant să aprecieze și să susțină varietatea propusă pentru prima ediție. Zonele de distracție sunt gândite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cei care vor să experimenteze noutățile din domeniul inteligenței artificiale”, transmit organizatorii.

Pentru iubitorii muzicii techno va fi amenajată o scenă specială, pe care vor urca, timp de trei zile, artiști importanți ai genului.

Biletele se găsesc online, pe platforma Entertix, sau în librăriile Cărturești și în magazinele Carrefour din toată țara.

Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2019 15:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login