Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Atac la un transport de dezinfectanţi! Toate biocidele care trebuiau să ajungă la două spitale din vestul ţării au fost furate

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Criza dezinfectanţilor se adânceşte de la o zi la alta, iar hoţii s-au reprofilat, dând atacul la astfel de produse.

S-a întâmplat şi cu biocidele care au fost comandate de conducerea Spitalului Municipal Lugoj.

CITEŞTE ŞI: Prezență mare la cursurile online, organizate de UVT! Peste 75% dintre studenți, prezenți în prima săptămână

“Noi am comandat dezinfectanţii, săptămâna trecută, la o firmă din Ilfov, cu care lucrăm de ani de zile şi au fost serioşi. Cum transportul nu a mai ajuns, astăzi am sunat să văd ce se întâmplă. Mi s-a spus că ei au trimis marfa, însă maşina care efectua transportul, şi în care erau şi dezinfectanţii care trebuiau să ajungă la un spital din judeţul Hunedoara, a ar fi fost jefuit”, a declarat managerul Spitalului din Lugoj, Erwin Floroni.

Din fericire, transportul era asigurat, astfel că nici firma care a trimis dezinfectanţii, nici spitalele, nu au înregistrat nicio pagubă.

Problema este acum că firma din Ilfov se teme ca viitorul transport să nu fie din nou jefuit.

Drept urmare, refuză să mai facă astfel livrarea, şi a cerut Spitalului din Lugoj să trimită pe cineva, pentru a ridica de acum, biocidele.

 

 

 

 

 

 

 

3 comentarii

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login