Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Apel de ultimă oră! Ce mesaj au transmis, în urmă cu foarte puţin timp, autorităţile sanitare din judeţul Timiş?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Creşterea alarmantă, de la o zi la alta, a numărului de cazuri de coronavirus, face ca autorităţile să caute soluţii urgente.

Însă, cum carantinarea şi izolarea au fost desfiinţate, printr-o decizie a Curţii Consituţionale, iar o lege în acest sens, întârzie să apară, specialiştii din doeniul medical fac apel la responsabilitate.

CITEŞTE ŞI: Fetiţă, lovită de maşină! A fost transportată de urgenţă la spital

Este şi cazul reprezentanţilor DSP Timş, care le cer oamenilor, să respecte recomandările şi sfaturile medicilor, pentru că situaţia este gravă.

“Având în vedere ca în ultima perioadă de timp, evoluția cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 a luat o amploare deosebită, Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș face apel la responsabilitatea și maturitatea cetațenilor pentru ca împreună să limităm răspândirea infecției cu noul coronavirus. Protejându-ne pe noi, contribuim la protecția tuturor. Vă rugăm să conștientizați necesitatea și importanța de a purta mască în spații închise, de a evita aglomerațiile, de a ne spăla mâinile cât mai des, de a păstra distanțarea fizică și de a da dovadă de respect unii față de alții, supunându-ne recomandărilor medicilor specialiști. Totodată, este necesar să respectăm cu strictețe măsura de izolare la domiciliu, atunci când se impune acest lucru în urma anchetei epidemiologice. Pentru a valoriza eforturile și munca depusă până acum de intregul corp medical si de către autoritațile implicate in gestionarea pandemiei, este necesar să luăm atitudine, să tratăm cu seriozitate situația actuală și să fim exemple pentru cei din jurul nostru, respectând regulile. Eludând măsurile de prevenție impuse de situația epidemiologică actuală, impactul va fi nefavorabil, inclusiv și pe plan internațional, cetățenilor români fiindu-le impuse noi restricții de călătorie”, transmite DSP Timiş.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se închide circulația pe strada Divizia 9 Cavalerie! Va fi demolată estacada de termoficare

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login