Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Apel al președintelui CJ Timiș, Călin Dobra, către primării: Suplimentați spațiul aferent teraselor!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la 1 iunie se redeschid terasele! Însă în continuare sunt impuse o serie de restricții.

Cea mai importantă dintre restricții este păstrarea distanței între mese. În aceste condiții, comercianții din HORECA, domeniu serios afectat de pandemie, necesită sprijin suplimentar, pentru a compensa o evidentă limitare a activității.

CITEȘTE ȘI: Am depășit pragul de 19.000 de cazuri de coronavirus! 151 confirmate în ultimele 24 de ore

În această direcție, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a lansat un apel public către primăriile din județ, de a suplimenta spațiul aferent teraselor. 

Apelul a fost făcut în contextul programului OcroTim, conceput de președintele CJ Timiș, inițiativă ce are ca obiectiv principal relansarea socio-economică a județului, prin implementarea de măsuri rapide în opt domenii de activitate.

Locurile, mult mai puține, vor fi mereu ocupate, reangajarea întregului personal nu va fi posibilă, iar afacerile se vor lupta în continuare pentru supraviețuire. Automat, asta înseamnă și taxe mai mici la buget. Fac un apel public către toate primăriile din Timiș să ofere o mână de ajutor agenților economici. Suntem obligați să facem tot ce ne stă în putință pentru ca lucrurile să revină la normal”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

Concret, acesta consideră că se impune ca primăriile să suplimenteze spațiul aferent teraselor, astfel încât numărul locurilor disponibile să nu fie afectat.

În Timișoara, de exemplu, avem norocul că dispunem de piețe largi, care permit extinderea teraselor, fără a-i afecta pe ceilalți cetățeni, dar și primăriile celorlalte orașe din județ trebuie să arate solidaritate în asemenea situații speciale”, a adăugat Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Programul de lucru RETIM în zilele de 1 iunie şi 8 iunie

Președintele CJ Timiș și-a încheiat apelul public subliniind faptul că autoritățile locale trebuie să se adapteze și să reacționeze rapid.

Ultima modificare Sâmbătă, 30 Mai 2020 14:13

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login