Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Anunț de ultimă oră! Când am putea renunța la masca de protecție?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritățile vor să mai relaxeze unele măsuri de care avem parte de un an de zile, însă treptat.

CITEȘTE ȘI: Aproape 5.000 de noi infectări cu COVID, de ieri până azi! Numărul deceselor şi al pacienţilor la terapie intensivă, în continuare unul mare

De la 1 iunie am putea avea parte de mai puține măsuri restrictive, dar asta depinde de ritmul vaccinării.

"Vreau de la 1 iunie să relaxăm aceste condiţii, în două etape: 1 iunie şi apoi sfârşitul lui iulie, când vom avea 10 milioane de persoane vaccinate să revenim la normal. Să revenim la normal înseamnă să revenim la viaţa de dinainte, fără restricţii, fără mers noaptea, fără măşti şi aşa mai departe. Trebuie să ne vacinăm ca putem să ajungem acolo", a spus astăzi, premierul României, Florin Cîțu.

Pentru a ajunge la cifra de 10 milioane, până la finalul lunii iulie, ar fi necesară vaccinarea a 60.000 de persoane în fiecare zi.

În cele trei luni și jumătate, care au trecut de la debutul campaniei de vaccinare, în România au fost administrate 3.526.117 doze de vaccin.

CITEȘTE ȘI: Vrei să mergi în Bulgaria sau Turcia? La întoarcere vei sta în carantină! Vezi aici lista actualizată cu ţările pentru care este obligatorie această măsură

1,3 milioane de persoane au primit ambele doze, ceea ce înseamnă că mai puțin de 10% din populația țării este imunizată.

Ultima modificare Vineri, 09 Aprilie 2021 15:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login