Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Angajații Penitenciarului Timișoara au donat sânge pentru a salva vieți! Banii strânși vor fi folosiți în scop caritabil

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nevoia de sânge este tot mai mare în spitatele din întreaga țară! La Timișoara, angajații Penitenciarului Timișoara s-au mobilizat pentru a da o mână de ajutor celor aflați în suferință.

CITEȘTE ȘI: Bărbat prins în timp ce încerca să vândă un pistol la piață! Pentru a scăpa a încercat să-i mituiască pe oamenii legii

Astfel, angajații Penitenciarului Popa Șapcă au inițiat o campanie de donare de sânge „Donezi sânge, salvezi vieți”, chiar în spatele gratiilor. Peste 40 de angajați au participat astăzi la o campania de donare de sânge organizată cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Angajații Penitenciarului Timișoara au participat, in mod repetat și susținut, în campaniiile de donare de sânge, contribuind în acest mod la asigurarea rezervelor de sânge necesare spitalelor din județul Timiș. 

Pentru prima dată, acestora li s-au alăturat studenții de la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – arma penitenciare - și elevii de la Școala Națională de Pregătire a Agenților de Penitenciare Tg. Ocna, aflați în practică în Penitenciarul Timișoara.

CITEȘTE ȘI: Secția de Mari Arși a Spitalului Județean Timișoara, aproape de deschidere! Au venit primele aparate

Bonurile valorice acordate angajaților în cadrul acestei campanii, vor fi donate în scop caritabil.

Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2019 14:29

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login