Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Anchetă în Poliţie, după o intervenţie revoltătoare a agenţilor! S-a întâmplat după ce un poliţist a murit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Locul unui accident mortal a devenit scena unui conflict de proporţii, în timpul căruia poliţiştii au acţionat într-un mod revoltător.

S-a întâmplat pe data de 20 mai, când un poliţişt a decedat după ce a intrat cu maşina într-un tir.

CITEŞTE ŞI: Video: imagini revoltătoare, cu intervenţia unor poliţişti! Cum au acţionat pentru a îndepărta martorii unui accident?

Accidentul a avut loc pe Calea Timişoarei din municipiul Reşiţa, unde au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de intervenţie.

Un martor a filmat o scenă revoltătoare, protagonişti fiind mai mulţi poliţişti care au imobilizat într-un mod violent, un tânăr.

Acum, imaginile au ajuns în spaţiul public, iar reacţia IPJ Caraş-Severin nu a întârziat să apară.

“Pe timpul efectuării cercetării la fața locului a acestui eveniment rutier, a izbucnit un conflict spontan între două persoane aflate în mulțimea adunată lângă perimetrul accidentului. Având în vedere numărul mare de oameni strânși la locul accidentului, pentru evitarea escaladării conflictului și degenerării situației, polițiștii au acționat imediat pentru imobilizarea persoanelor implicate în conflict. Acestea au fost îndepărtate din mulțime și conduse la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Totodată, Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin a dispus verificări interne cu privire la modul de intervenție a polițiștilor în acest caz, în funcție de rezultatul acestora urmând a fi aplicate măsuri legale”, transmite IPJ Caraş-Severin.

CITEŞTE ŞI: Răsturnare de situaţie! Femeia găsită moartă, într-o baltă de sânge, nu a fost ucisă de concubin! Ce i-a provocat decesul?

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login