Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Anchetă, la Spitalul CFR Timişoara! Asistenta medicală care a transformat unitatea într-un focar de infecţie, cercetată disciplinar

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iresponsabilitatea de care a dat dovadă o poate duce pe asistenta medicală care a adus coronavirusul în Spitalul CFR, în faţa organelor de anchetă penală.

Este vorba despre femeia care a negat mereu, existenţa noului virus şi a refuzat să se protejeze pe ea şi pe cei din jur, răspândind COVID-19 în rândul colegilor şi al pacienţilor.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Primele imagini cu irakianul care fabrica mitraliere clandestin, lângă Timișoara! Anchetatorii fac săpături în curtea lui

”Prima asistentă infectată a încălcat normele şi procedurile aduse la cunoştinţă, în ceea ce priveşte gestionarea situaţiei epidemiologice creată de coronavirus, nepurtarea echipamentului de protecţie, nerespectând recomandările în urma triajului epidemiologic, deşi a fost instruită şi avertizată în acest sens. Asistenta mediclă va fi cercetată disciplinar şi dacă se impune se va formula plângere penală împotriva acesteia pentru nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectiocontagioase, dacă au avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli”, anunţă conducerea Spitalului CFR, conform silvanaandreas.ro.

Chiar şi după ce a avut simptomele bolii şi a fost confirmată pozitiv la infecţia cu COVID-19, asistenta medicală a avut o atitudine iresponsabilă.

Internată în Spitalul Victor Babeş din Timişoara, ea a cerut să plece acasă, în baza deciziei CCR, care le permite bolnavilor să se trateze la domiciliu.

Femeia a infectat încă două asistente, dar şi patru pacienţi, motiv pentru care este cercetată disciplinar.

În cazul în care conducerea Spitalului CFR va depune plângere împotriva ei, asistenta se va alege cu dosar penal pentru zădărnirea combaterii bolilor.

CITEŞTE ŞI: Record de cazuri noi de coronavirus! 555 de infectări în ultimele 24 de ore

 

 

 

Ultima modificare Joi, 09 Iulie 2020 09:55

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login