Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

ANAF bate la ușile comercianților! Se fac controale sporite în această perioadă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acțiuni ample ale lucrătorilor de la ANAF, în aceste zile, pe întreg teritoriul României!

Nici județul Timiș nu scapă de controale, primele dintre ele urmând să aibă loc în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie.

“Este începutul unei serii de verificări ce se vor desfășura pe întreg  parcursul lunii decembrie, ca urmare a intensificării anumitor activități economice specifice care prezintă riscuri în ceea ce privește  manifestarea unor fenomene circumscrise fraudelor fiscale și vamale, cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, transmit lucrătorii ANAF.

Inspectorii antifraudă vor urmări cu precădere fluxurile de bunuri provenite din achiziții intracomunitare sau din import, în vederea identificării riscurilor determinate de comportamentul fiscal al destinatarilor înscriși în documentele de transport, de proveniență și în documentele vamale. De asemenea,o atenție deosebită se va acorda centrelor comerciale și zonelor cu risc fiscal semnificativ, în care s-au constatat cele mai multe abateri.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login