Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Amenzi pentru nesimțire! 20 de timișoreni prinși în ultimele zile, în timp ce abandonau gunoaie în diferite zone din oraș

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

20 de timișoreni au fost amendați în ultimele zile, după ce au fost prinși abandonând deșeuri în mai multe zone din oraș.

Polițiștii locali fac zilnic acțiuni pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public. În plus, agenții au surprins mai multe persoane care aruncau gunoaie, cu ajutorul camerelor de supraveghere. Acestea au fost surprinse pe străzile Liniștei, Hebe și Iris. Alte amenzi s-au dat în urma imaginilor surprinse pe străzile Ecaterina Teodoroiu, Costache Negruzzi, Treboniu Laurian și Brașov.

De altfel, camerele video sunt montate acolo unde sunt sesizări și constatări că se formează frecvent astfel de rampe. Mai mult, în zonele respective sunt distribuite și notificări proprietarilor de imobile cu privire la actele normative pe care le încalcă dacă aruncă deșeuri pe domeniul public și sancțiunile pe care le riscă, sancțiuni care ajung până la 2.000 lei.

Poliția Locală face din nou apel la cetățeni ca, în cazul în care observă persoane care abandonează resturi sau autovehicule din care se aruncă deșeuri să semnaleze aceste aspecte la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar în cazul în dețin fotografii sau imagini video să le transmită în vederea aplicării sancțiunilor prevăzute de actele normative privind protecția mediului”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 13:53

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login