Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Amenzi pe bandă rulantă pentru un restaurant din Timișoara! A fost sancționat de 40 de ori

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Curg amenzile pentru un restaurant din Timișoara și, deși are activitatea suspendată, funcționează in continuare fără probleme.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au făcut, în aceste zile, verificări pentru a se stabili dacă mai multe firme sunt deschise, deși aveau activitatea suspendată ca urmare a aplicării de sancțiuni pentru că funcționau fără acord emis în baza OG 99/2000”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.. 

Astfel, în urma controlului la trei societăți aflate în această situație s-a constatat că una dintre ele funcționa ilegal, neținându-se cont de decizia de suspendare a activității. Este vorba de societatea comercială Duo Group Miniclub SRL, de pe str. Virgil Onițiu nr. 3, unde se află restaurantul Casa Bunicii. Reprezentantul societății comerciale a fost sancționat conform legii, cu amenda maximă de 1000 lei. 

În locația respectivă există cinci firme, care nu dețin acord de funcționare pentru desfășurarea activităților comerciale. La propunerea polițiștilor locali, firmele în cauză au fost suspendate pe rând, fiind aplicate un număr de 40 de sancțiuni contravenționale, pentru că se desfășoară în continuare activități comerciale fără a se deține documentele necesare conform legislației. 

Verificările vor continua până la intrarea în legalitate.

 

Ultima modificare Vineri, 06 Ianuarie 2017 13:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login