Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Amenzi de peste 140.000 de lei, în zilele de Crăciun, pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În perioda 24-26 decembrie, peste 600 de forțe de ordine au acționat în udețul Timiș, pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse de pandemia COVID.

Astfel, polițiștii timișeni, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

CITEȘTE ȘI: A început vaccinarea anti-COVID la Spitalul ”Victor Babeș” din Timișoara! Pentru început 500 de cadre medicale vor fi imunizate

La activităţi au participat 697 de forţe de ordine, fiind verificate 371 de societăți comerciale, precum şi 142 de mijloace de transport persoane, dintre care 100 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 6.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate  514 sancţiuni contravenţionale în valoare totală 143.500 de lei. Dintre acestea, 412 sancțiuni contravenționale în valoare de 111.100 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 100 de sanctiuni in valoare de 32.400 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulatie. 

CITEȘTE ȘI: Cifre de ultimă oră! Câte cazuri noi de coronavirus au apărut de ieri până astăzi?

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

 

Ultima modificare Duminică, 27 Decembrie 2020 12:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login