Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Amânare în cazul copilei de 7 ani, care astăzi trebuia să fie smulsă din sânul singurei familii pe care o cunoaşte!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situație tensionată astăzi, când o copilă de 7 ani urma să fie luată din sânul unei familii de asistenți maternali care a crescut-o de când era bebeluș.

Familia Miloș din Bocșa a luat-o pe micuța Gabriela în plasament în urmă cu mai bine de șase ani, și o iubește pe fetiță ca pe ochii din cap. Acum însă, trebuie să se despartă de ea. 

CITEȘTE ȘI: Accident violent! Două mașini făcute praf, iar șoferii au rămas încarcerați! Unul dintre ei este în stop cardiorespirator

Copila a fost adoptată de o familie din Timişoara, lucru pe care soţii Miloş l-au aflat prea târziu. Au depus şi ei actele pentru a o înfia, însă nu s-a ai putut face nimic. Au urmat luni întregi de procese, pierdute de soţii Miloş, care au contestat adopţia.

În tot acest timp, starea de sănătate a Gabrielei, care acum are 7 ani, s-a agravat. Fetiţa suferă încă de când era bebeluş, de o boală gravă şi rară, spasmul hohotului de plâns. 

Astăzi, un executor judecătoresc trebuia să vină la familia Miloş să o ia pe copilă. La casa asistenților maternali din Boșca s-au adunat zeci de oameni, care îi susțin pe soții Miloș și care nu vor ca micuța să fie luată din sânul singurei familii pe care o cunoaște.

S-a decis însă, amânarea executării silite la cererea familiei adoptive.

CITEȘTE ȘI: Galerie foto: Prăpăd făcut de furtună! Acoperişuri smulse, maşini avariate şi un drum blocat

Deocamdată nu a fost stabilită însă data la care fetița va fi luată din sânul familiei în care a crescut și va fi încredințată noii familii adoptive.

Ultima modificare Miercuri, 13 Noiembrie 2019 15:51

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login