Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alertă la frontiera cu Serbia! A fost descoperit un microbuz plin cu migranţi!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O acţiune comună a poliţiştilor de frontieră şi a celor din cadrul IPJ a dus la descoperirea unui microbuz ticsit cu cetăţeni străini care au intrat ilegal în România.

S-a întâmplat pe raza localităţii Comorâşte din judeţul Caraş-Severin, în apropierea frontierei cu Serbia.

CITEŞTE ŞI: Poliţist izbit de maşină, în timpul serviciului! Agentul dirija traficul, când a fost luat pe capotă de un şofer care nu a respectat indicaţiile acestuia

„În data de 26.02.2019, în jurul orei 12.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Oravița - judeţul Caraş Severin, în cooperare cu lucrători din cadrul Sectorului Poliției de frontieră Moravița, au oprit pe comunicația DN 57, în localitatea de frontieră Comorâște, un microbuz marca Volkswagen, înmatriculat în Serbia, condus de un cetățean sârb”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

În timpul cercetărilor, s-a descoperit că în mijlocul de transport erau 16 persoane, care nu vorbeau limba română şi care îşi puteau justifica prezenţa.

Poliţiştii au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Siria, Irak și Turcia, dintre care 13 adulți și trei minori. Adulții au vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, iar minorii între 3 luni și 14 ani.

CITEŞTE ŞI: Ţiganii de mătase din Timişoara, călcaţi de mascaţi! Se caută inclusiv un pistol!

Cetăţenii străini au declarat că încercau să treacă ilegal frontiera din Serbia în România şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei cu ajutorul cetățeanului sârb, care era la volanul microbuzului.

În acest caz a fost deschis un dosar penal de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar cetăţeanul sârb este cercetat pentru infracţiunea de trafic de migranţi.

De asemenea, autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Oravița, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login