Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alertă, la graniţă! Ce a descoperit Poliţia de Frontieră Timişoara, într-o maşină?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Este anchetă de amploare, după de poliţiştii de frontieră au verificat o maşină care intra în ţară şi în care erau doi bărbaţi

Cei doi, în vârstă de 34, respectiv 35 de ani, călătoreau cu un autoturism marca BMW şi au încercat să intre în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, din judeţul Mehedinţi.

CITEŞTE ŞI: O femeie din Timiş a provocat un accident grav! Două maşini au fost proiectate în afara părţii carosabile

Poliţiştii au făcut o verificare amănunţită a maşinii, folosind inclusiv un câine antidrog.

Cu ajutorul acestuia, a fost descoperită cantitatea de aproape jumătate de kilogrem de cocaină.

“În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului și persoanelor in cauză. Astfel, cu ajutorul câinelui polițist Nabapa  au fost descoperite ascunse, în spaţii special amenajate în zona pedalelor și în bordul autoturismului, două pachete cu substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaina, cu o masă totală de aproximativ 425 grame”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Cozi, la Catedrala din Timişoara! Sute de credincioşi au venit să ia apă sfinţită

Substanța urmează să fie expertizată la laboratorul de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări de către autoritățile competente, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login