Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Alarmă, în câmp! Un echipaj medical, solicitat de urgenţă, pentru un grup de persoane, printre care şi copii

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Doi bărbaţi care stăteau pe marginea drumului, lângă un microbuz oprit, au atras atenţia poliţiştilor.

Agenţii au încercat să afle ce fac cei doi, în zona Clara Vii din Jimbolia, iar în momentul verificărilor, a mai apărut un bărbat.

CITEŞTE ŞI: Cea mai neagră zi! 1.454 de noi cazuri de coronavirus şi 53 de decese

Toţi cei trei bărbaţi sunt cetăţenii străini: un irakian cu drept de şedere în România, un  sirian aflat în procedură de azil pe teritoriul ţării noastre şi un iordanian.

Acesta din urmă şi-a justificat prezenţa, spunînd că a venit să îi ajute pe ceilalţi doi, să repare microbuzul.

Poliţiştii de frontieră şi-au dat însă seama că ceva nu este în regulă, aşa că au făcut verificări şi pe câmp.

Au descoperit 14 cetăţeni străini, de sex masculin, fără documente de identitate şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

S-a dat imediat alarma, iar în primă fază, la faţa locului a fost solicitat un echipaj medical care să efectueze triajul epidemiologic.

“La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a efectuat triajul epidemiologic al cetăţenilor străini, după care, aceştia, împreună cu cei trei şoferi,  au fost conduși la sediul instituţiei pentru cercetări.  În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că cei 14 cetăţeni străini sunt sirieni şi au vârste cuprinse între 5 şi 46 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit că cei trei cetățeni străini, depistaţi iniţial cu cele două autovehicule, intenţionau să îi ajute pe cetăţenii sirieni să treacă ilegal frontiera, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Explozie la o roată a unui tir încărcat cu azotat de amoniu, la ieşirea din Timişoara!

Cei trei bărbaţi depistaţi iniţial s-au ales acum cu dosare penale, pentru trafic de migranţi, iar cele 14 persoane care au fost găsite pe câmp sunt cercetate pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login