Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ai văzut ceva? Un șofer a distrus o mașină, a avariat alta, apoi ... a fugit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Momente nu tocmai plăcute pentru o familie din Timișoara! 

Oamenii și-au găsit, ieri dimineață, ambele mașini avariate! Un șofer, care cel mai probabil circula cu viteză, le-a lovit, apoi a fugit de la locul faptei.

Untitled 1

Totul s-a întâmplat în zona Timocului, aproape de spălătoria auto, marți noaptea. Șoferul fugar a lovit un Opel Corsa, parcat, iar acesta a ricoșat într-un Logan ce, de asemenea, staționa la aproximativ 1,5 m în fața celuilalt autoturism.

În urma impactului puternic, ambele mașini ce aparțin unei familii de timișoreni, au fost serios avariate. Dimineața, când și-au găsit mașinile distruse, oamenii au luat de pe jos și bucăți din autoturismul șoferului ce nu s-a sinchisit să lase un număr de telefon, după ce a distrus mașinile.

 

Untitled 13

Dacă ați văzut ceva, în seara respectivă, vă rugăm să nu ezitați să ne scrieți. Oricine ar putea păți așa ceva, iar experiența nu ar fi una tocmai plăcută.

Untitled 14

Între timp, familia păgubită a depus plângere la Poliție. Șansele ca vinovatul să fie identificat țin și de găsirea unui martor. Deja sute de timișoreni s-au mobilizat pe Facebook, în încercarea de a-l găsi pe șoferul vinovat. 

Ultima modificare Joi, 12 Ianuarie 2017 11:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login