Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Agresivitate extremă: 5 fetiţe şi-au bătut crunt, o prietenă! A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase copile cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani au fost implicate într-un scandal de proporţii, iar martorii, în loc să intervină, au început să filmeze scenele de o violenţă extremă.

S-a întâmplat în Parcul Europa din municipiul Arad, iar deocamdată nu se ştie de la ce a pornit altercaţia.

CITEŞTE ŞI: Atenţie şoferi! Drum blocat, pe ambele sensuri de mers, din cauza căderilor de piatră!

Cert este că cinci dintre fete s-au solidarizat şi au luat-o la bătaie pe cea de-a şasea.

Au lovit-o cu pumnii şi picioarele şi nu au abandonat lupta decât în momentul în care în zonă a apărut un echipaj al Poliţiei Locale.

“Prin dispeceratul poliției locale a fost solicitată prezența unui echipaj aflat în vecinătatea Parcului Europa, unde 5 fete cu vârste între 12 și 14 ani o agresau pe a șasea. La fața locului se aflau zeci de copii, dintre care unii au și înregistrat scena pe telefoanele mobile. Una dintre înregistrări a fost pusă la dispoziția polițiștilor locali cu atribuții de ordine publică, cei care au aplanat conflictul. Tinerele au fost identificate și conduse la părinții lor, cărora le-au fost aplicate trei amenzi contravenționale, conform Legii 61/1991 pentru sancționarea unor fapte privind încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Conform datelor deținute de DGPL, părinții fetei agresate vor depune plângere penală”, au declarat reprezentanții DGPL Arad, conform specialarad.ro.

După ce au aplanat conflictul, poliţiştii locali au verificat zona şi au găsit o sticlă de bere şi una cu vodcă din care se pare că fetele au băut.

 

sursa foto: specialarad.ro

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login