Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Aglomerație la frontierele din vest! Românii se întorc acasă de sărbători!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii de frontiere se așteaptă ca în perioada următoare la o creştere iportantă a traficului prin punctele de trecere ale frontierei.

CITEȘTE ȘI: Sirenele vor suna astăzi, la Timișoara, la 29 de ani de când a devenit primul oraș liber!

”Pentru evitarea aglomerărilor, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara și-a adaptat misiunile de supraveghere si control, precum şi resursele umane şi materiale, astfel încât să se asigure un control eficient şi operativ”, spun polițiștii de frontieră.

Așadar, au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului Poliţiei de Frontieră până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic. 

În momentul de față este folosită la maximum infrastructura punctelor de trecere a frontierei, în limita configuraţiei acestora. De asemenea, în funcție de valorile de trafic, în fiecare punct de trecere a frontierei se vor crea fluxuri suplimentare de control, pe sensul de intrare sau ieșire din țară, după caz. 

CITEȘTE ȘI: Titu Bojin: Anul 2018 a fost cel mai bun al ABA Banat, de după Revoluție!

În proximitatea punctelor de trecere ale frontierei, politistii de frontieră împreună cu poliţia rutieră informează conducătorii auto despre posibilităţile de utilizare a tuturor punctelor alternative de trecere a frontierei.

Ultima modificare Joi, 20 Decembrie 2018 13:34

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login