Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Afacere cu migranţi, pusă pe butuci, de poliţişti! Ce a putut face o femeie, în judeţul Timiş?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un control de rutină al poliţiştilor de frontieră din Timişoara a scos la iveală o adevărată afacere cu transfugi, dezvoltată de o femeie din Bucureşti.

Aceasta a fost oprită în trafic, pe raza localităţii Bobda, în timp ce conducea un autoturism ce tracta o remorcă cu prelată.

CITEŞTE ŞI: Circuli cu mijloacele de transport în comun din Timişoara? Trebuie să ştii asta

În momentul în care au făcut verificări, poliţiştii de frontieră au descoperit că în maşină şi în remorcă erau 12 cetăţeni străini, care nu aveau niciun document de identitate asupra lor.

Atât şoferiţa cât şi cele 12 persoane au fost duse la audieri iar în cadrul cercetărilor s-a descoperit că pasagerii sunt turci, cu vâste cuprinse între 19 şii 44 de ani.

Aceştia i-au plătit femeii din Bucureşti, câte 70 de euro fiecare şi au primit în schimb promisiunea că vor fi ajutaţi să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Oamenii legii au extins ancheta şi au percheţionat casa pe care femeia de 50 de ani o închiriase în localitat Bodo din judeţul Timiş

„Cu această ocazie, au fost descoperite, în acel imobil, zece persoane, cetăţeni turci şi sirieni, cu vârste cuprinse între 4 şi 45 de ani, fără documente asupra lor. La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a efectuat triajul epidemiologic al cetăţenilor străini, după care au fost conduși la sediul instituţiei pentru cercetări”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Cea mai neagră zi! Peste o mie de cazuri noi de coronavirus şi 27 de decese

Femeia de 50 de ani a fost plasată sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, fiind cercetată pentru trafic de migranţi.

Şi cei 22 de cetăţeni turci şi sirieni sunt cercetaţi penal, fiind acuzaţi se trecerea frauduloasă a frontierei.

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login