Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” rămâne al Timișoarei! Inițiativa deputatului Alfred Simonis, adoptată în Parlament!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Camera Deputaților a votat astăzi trecerea instituției de la Ministerul Transporturilor la autoritățile județene și locale.

Inițiativa legislativă, depusă acum o lună în Parlament de către deputatul Alfred Simonis, a fost aprobată de Camera Deputaților.

Legea urmează să meargă spre promulgare. 

Este o mare reușită, o victorie împotriva baronilor PNL-iști care au încercat fără succes să pună mâna pe aeroport, un câștig pentru oraș și pentru timișoreni deopotrivă. Așa cum am mai spus, datoria noastră este să acționăm ferm pentru binele comunității noastre și să facem front comun împotriva celor care încercă să distrugă lucrurile bune doar pentru interesele de gașcă. Aeroportul din Timișoara a fost un exemplu de succes și, după votarea legii, este absolut sigur că va și rămâne așa” a spus astăzi deputatul Simonis. 

Social democratul mai spune că Aeroportul ”Traian Vuia” a fost la un pas de comasare cu falimentarele aeroporturi din Caransebeș și Arad, într-un proiect pus la cale de liberalii din județele vecine, cu aprobarea tacită a președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu.

Aeroportul va fi preluat de autoritățile din Timiș, după votarea legii în Parlament și după promulgarea ei.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login