Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Spargere dată de un adolescent internat într-un centru educativ!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un adolescent din Lugoj a golit într-o lună casa mamei sale, care nu se află în țară!

În plus, tânărul se află în prezent internat într-un centru educativ pentru săvârșirea unei alte infracțiuni de furt calificat.

Poliţiştii lugojeni au făcut o percheziţie în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr de 17 ani, bănuit de furt din locuință.

Din cercetări a reieşit că, în perioada decembrie 2016 – ianuarie a.c., bănuitul ar fi sustras din locuința mamei sale (care nu se afla în țară), situată pe raza municipiul Lugoj, bunuri (piese de mobilier, mașină de spălat vase și un cuptor electric) în valoare de aproape 7000 de lei. În prezent, tânărul se află internat într-un centru educativ pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În cursul zilei de azi, în baza autorizației emise de Judecătoria Lugoj, poliţiştii lugojeni, au făcut o percheziție domiciliară pe raza municipiului, în scopul documentării activității infracționale a celui în cauză. Oamenii legii au depistat bunurile sustrase, care au fost ridicate și predate persoanei vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2017 12:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login