Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Activitate blocată la Detașamentul de Pompieri Lugoj! Salvatorii au fost trimiși acasă. Cine intervine în situațiile de urgență?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pompierii lugojeni și-au suspendat activitatea. Salvatorii au fost trimiși acasă.

Totul s-a întâmplat în această după amiază, când unul dintre pompieri a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Toți colegii de pe tură ai bărbatului, 30 de pompieri au fost testați și trimiși acasă. 

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Răzbunare în trafic! Un tânăr a fost bătut de un şofer nervos, la Timişoara

Conducerea ISU a luat însă decizia de a suspenda întreaga activitate a detașamentului, adică peste 100 de pompieri au fost trimiși acasă, iar sediul urmează să fie dezinfectat.

Dat fiind faptul ca activitatea a fost suspendată si toți pompierii puși să se izoleze până la venirea rezultatelor de la probele de azi, la Lugoj au fost trimise forțe de la Timișoara, pentru a interveni prompt în cazul situațiilor de urgență.

CITEŞTE ŞI: Hoţ fără niciun Dumnezeu! A trântit la pâmânt un om în scaun cu rotile şi i-a furat toate bunurile

Echipajele de pompieri din Timișoara vin dotați inclusiv cu autospeciale și stau intr-un spațiu pus la dispoziție de primăria Lugoj.

Ultima modificare Vineri, 24 Iulie 2020 19:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login