Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Acces mai rapid către Timișoara! Drumul județean dintre Șipet și Folea va fi asfaltat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se asfaltează un nou drum județean. Este vorba despre DJ 592B, între Șipet și Folea, pe o lungime de 4,14 km, o legătură importantă cu drumul național Timișoara - Moravița.

Șoseaua este în momentul de față pietruită, fapt ce împiedică desfășurarea normală a circulației și conduce la generarea de praf sau noroi. Lucrarea va avea o influență pozitivă asupra stării de sănătate și a confortului populației. În baza temei de proiectare s-a avut în vedere și creșterea potențialului economic al zonei.

CITEȘTE ȘI: Polițist accidentat de un copil care a băut bine, a furat o maşină şi a pornit într-o goană nebună

În urma lucrărilor de asfaltare se va realiza o legătură mult mai bună cu Timișoara pentru localnicii din satele Șipet și Folea, prin intermediul drumului național DN59. De asemenea, se vor amenaja și accesele la proprietățile existente în intravilanul localității Folea.

În ultimii doi ani, am reușit să reducem considerabil numărul de drumuri de piatră din județ. Acum se lucrează o legătură importantă cu DN59, prin care mii de timișeni vor putea ajunge mai ușor la Timișoara. În contextul în care orașul își atrage o bună parte din forța de muncă din județ, este important ca oamenii să aibă legături rapide, sigure și confortabile către locurile de muncă”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

CITEȘTE ȘI: Atenție, șoferi! Trafic restricţionat prin pasajul IMAIA, din zona Fabricii de Zahăr!

Investiția se ridică la aproape 3.7 milioane lei, finanțarea fiind asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul județului. Constructorul lucrează în acest moment la stabilizarea drumului, asfaltul urmând să fie turnat cel mai probabil în primăvară, în cazul în care vom avea parte de o iarnă timpurie.

Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 16:09

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login