Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Abuzurile şefului de post din Checea! Care este motivul real pentru care a luat o bătaie soră cu moartea?

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

În urmă cu câțiva ani agentul de poliție Iosif Miatov a cerut transferul de la secția de Poliție Jimbolia, la postul din Checea, pe motiv că va face ordine în comună.

Și a reușit. După doar câteva luni de la instalare agentul Iosif Miatov a instaurat teroarea. A umplut comunitatea de amenzi pentru infracțiuni la limita legii, multe dintre acestea fiind contestate și câștigate în instanță

CITEŞTE ŞI: Scene şocante într-un cazino din Timişoara! Un bărbat mascat a scos o macetă şi l-a ameninţat pe vânzător cu moartea

În data de 26.09.2017,  în jurul orei 05.30 Cosmin Bostan, localnic din comuna Checea, a fost amendat agentul de poliție Iosif Miatov, pentru că nu avea cartea de identitate asupra sa, însă profitând de naivitatea celui legitimat, în procesul verbal de contravenție, agentul de poliție l-a încadrat la o altă faptă care se referea la însoțirea animalelor şi pentru care cuantumul amenzii era mult mai mare.

Astfel, Bostan a fost încadrat la art.101 din OUG 195/2002 “Atunci când circulă pe drumurile publice pe care le este permis accesul, turmele trebuie împărțite în grupuri, bine separate între ele pentru a nu îngreuna circulația celorlalți participanţi la trafic, fiecare grup având cel puțin un conducător” .

În acest contest, este evident că omul și-a câștigat dreptatea în instanță.

iosif miatov03

În data de 29.07.2018, în jurul orei 9.00, Pavel Constantin, alt localnic din Checea angajat în funcția de paznic la TOP SUIN – Ferma 1, a fost amendat de Iosif Miatov, pe motiv că acesta și-a permis șă își dea tricoul jos pentru a se şterge de transpirație. 

“Având în vedere temperaturile ridicate și că sus numitul îmi desfășor activitatea în așa numita baracă ce măsoară 1,20 m/1,20 m și nu este dotată cu aer condiționat, pe motiv că am transpirat am decis să îmi schimb tricoul, moment în care a intrat agentul de poliție Miatov și mi-a întocmit procesul verbal PTMY nr. 032157/29.07.218. Cel mai grav, este faptul că acesta m-a amenițat spunându-mi că nu se lasă până nu îmi ia atestatul de paznic”, a scris Constantin în contestaţia amenzii. Bineînţeles că şi în acest caz, instanţa i-a dat câștig de cauză reclamantului.

În data de 09.08.2017, SP în vârstă de 65 de ani cu o pensie de 530 lei pe lună, din care spune că mai mult de jumătate se duce pe medicamente, a fost amendată de polițistul Miatov cu suma de 4.500 de lei, pentru că ar fi împiedicat organele de poliție să își îndeplinească atribuțiile.

Mai precis, femeia a declarat la instanță că agentul de poliție îi amenința și înjura fiul, în mijlocul străzii, pe motiv că acesta s-a certat cu tatăl vitreg. Ea a intervenit în dispută încercând să își ducă băiatul acasă. La dosarul din instanță agentul de poliție a depus două declaraţii false, respectiv ale martorilor K.O și M.D. care au declarat în fața judecătorului că CNP-ul nu este real și că nu ei au scris declarațiile respective. Şi de această dată, contestatara amenzii a avut câştig de cauză.

CITEŞTE ŞI: ATENŢIE! Şarlatanii au găsit o nouă metodă de a păcăli oamenii! Care este scenariul după care acţionează?

Scandalul din data de 11 decembrie, când şeful de post din Checea a fost bătut, a plecat de la o acuzație potrivit căreia niște cetățeni de etnie rromă ar fi furat o oaie și niste brânză de la un cioban. Pentru a identifica făptașii agentul de poliție Iosiv Miatov s-a deplasat în colonie, îmbrăcat în haine civile și a intrat în curtea agresorilor pe care i-a amenințat pentru a afla cine este autorul furtului.

Pentru a fi mai convingător, șeful de post l-a agresat fizic pe minorul Raul, motiv pentru care cei doi rromi P.B. și P.M în prezent arestați, au pus mâna pe o lopată și o coasă pentru a-l apăra pe copil.

Dat fiind istoricul acestui poliţist, era de aştepta pentru oricine că se va ajunge aici.

Erau conştienţi de gravitatea situaţiei inclusiv şefii de la IPJ Timiș și de la Poliția  Jimbolia, însă nimeni nu a fpcut nimic.

Toţi au închis ochii la abuzurile lui Miatov iar acum nimeni nu îşi asumă responsabilitatea pentru că s-a ajuns aici.

 

 

Ultima modificare Miercuri, 12 Decembrie 2018 17:26

8 comentarii

 • Gelu Clopotarul satului alias Vidanjorul

  Marko, dacă ție îți este drag apelativul de vidanjor eu sunt dispus să îl accept, este potrivit. Am reușit să scot la suprafață o mică parte din mizeria comunei Checea. Nu a fost în zadar, "mizeria vidanjată" a generat un proces penal pentru fals în documente. Privind cu mare atenție la declarațiile de avere si interese ale consilierilor locali, am mai contestat o mizerie. Nici o declarație nu este conformă cu cerințele legii și ANI dar despre asta voi vorbi în viitor. Legat de rromi faci o confuzie majoră. Articolul de mai sus nu are menirea de a susține comunitatea de rromi, materialul face referire la abuzurile unui servitor al statului, plătit din banii contribuabililor. Nu știu câți dintre cei care și-au câștigat dreptatea în instanță au fost români, croați sau rromi și nici nu mă interesează. Este interesant totuși că societate KA&jUNIOR a supt de la bugetul local al comunei Checea în anul 2018, suma de 12.000 lei. Stiu, e legal, DAR OARE ESTE SI MORAL? Ce mai face domnul polițist smardoiaș de banii ăștia? Apropo! Eticheta ta fină de ales local, impune susținerea afirmațiilor din spațiul public cu documente sau nu? Vidanjorii din redacție așa procedează, altfel ar fi niște simpli bârfitori. Relax, distractia continuă.

  Raportează Gelu Clopotarul satului alias Vidanjorul Marți, 08 Ianuarie 2019 17:41 Link la comentariu
 • Marko

  Clopotarul satului? Asa te ai intitulat? Gelule articolul asta e facut sa certe oamenii din sat si tusi sponorul tau, ca tot vine vb de cumetrii, stati in spatele lui. Tu nu esti clopotar. Tu esti vidanjor ti am mai spus asta si in campanie. imi place cum te ai alaturat populatiei rome si cum ai facut sa para ca ti pasa de ei, desi nu dai doi bani pe ei. Tu ai primit niste banuti sa presezi rahat si exact asta faci, o cumetrie sa i spunem asa ;) Vidanjorul satului :)))

  Raportează Marko Duminică, 16 Decembrie 2018 09:27 Link la comentariu
 • Gelu Chetrăruc, clopotarul satului

  Morko, esti contrazis de realitate. Știu, esti supărat că țiganii v-au stricat mașina de represiune. Eu un non sens să bag in seama un ratat care nu a reusit sa faca nimic in viata și din frustrare a intrat in politica, ca poate de, îi surâde si lui norocul, un individ perfid care stă cu mâna întinsă în fața primăriei să primească și el de o ciorbă. Un individ frustrat pe ANAF că de, trebuie sa plateasca si el taxe și impozite pe încasările pe care le face pe la cumetrii. Apropo! Ce faci tu se numește evaziune fiscală. În altă ordine de idei, cei amendati erau niste oameni necajiti, mai necăjiți de cât tine, însă ei aveau ceva ce tu nu vei avea nicodată. DEMNITATE. Apropo! Campania electorală s-a terminat de ceva vreme, a sosit timpul să revi și tu în prezent, ancoreazăte puțin în realitate tristă care arată cam așa. Una bucată primar cercetat penal, una bucată mașină de represiune în service, care în final va fi acuzată de violare de domiciliu, scuze de garaj. Da, raspunsul meu este un pamflet, zâmbește și tratează-l ca atare.

  Raportează Gelu Chetrăruc, clopotarul satului Vineri, 14 Decembrie 2018 09:08 Link la comentariu
 • Bechira Viorica

  Dacă ne lăsăm condusi de ranchiună, orice post sau funcție am avea , nu putem fi considerati oameni !

  Raportează Bechira Viorica Joi, 13 Decembrie 2018 10:35 Link la comentariu
 • AnaTim

  Despre amenzile...ptr ca au fost mai multe si toate la limita legii, deci amenzile primte de Pavel Constantin,care in urma hartuirii repetate fiind bolnav de astm, a avut mai multe zile de concediu medical iar acum este somer...va pot oferi documentatie spre a va lamuri cum lucreaza acest domn politist...insa traim in Romania si omul de rand nu va avea castig de cauza atat timp cat se vine cu martori care nici nu au fost la fata locului si atat timp cat se da amenda in mod intentionat ptr motive inventate...cu toate astea nu bataia e modul de a rezolva problema abuzurilor....pacat ca sefii politistului, carora li s-au adus la cunostiinta anumite fapte nu iau masuri...

  Raportează AnaTim Joi, 13 Decembrie 2018 00:30 Link la comentariu
 • AnaTim

  Despre amenzile...ptr ca au fost mai multe si toate la limita legii, deci amenzile primte de Pavel Constantin,care in urma hartuirii repetate fiind bolnav de astm, a avut mai multe zile de concediu medical iar acum este somer...va pot oferi documentatie spre a va lamuri cum lucreaza acest domn politist...insa traim in Romania si omul de rand nu va avea castig de cauza atat timp cat se vine cu martori care nici nu au fost la fata locului si atat timp cat se da amenda in mod intentionat ptr motive inventate...cu toate astea nu bataia e modul de a rezolva problema abuzurilor....pacat ca sefii politistului, carora li s-au adus la cunostiinta anumite fapte nu iau masuri...

  Raportează AnaTim Joi, 13 Decembrie 2018 00:13 Link la comentariu
 • Marko

  Scursa de vest, tot timpul o sursa de rahat de consistenta unei budinci fierbinti. Articole comandate pe bani pentru a obtine voturi. Pe langa voi A3 e parfum.

  Raportează Marko Miercuri, 12 Decembrie 2018 21:52 Link la comentariu
 • corin

  Corect astai adevarul ca politistul face abuzuri si amendeaza oamenii nevinovati si pe mama mea 4500 lei

  Raportează corin Miercuri, 12 Decembrie 2018 21:28 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login