Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A murit elevul olimpic, transferat în stare critică la Timișoara, după ce a căzut de la etajul patru!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Durere fără margini! Elevul de 13 ani, adus la Spitalul Județean din Timișoara, după ce s-a prăbușit în gol de la etajul patru, a murit.

CITEȘTE ȘI: 100 de deținuți din Penitenciarul Timișoara, își vor petrece sărbătorile acasă, în familie!

Din păcate medicii timișoreni nu au mai putut face nimic pentru băiatul din Galați, care participa la olimpiada de matematică, în Hunedoara, și care a căzut de la etajul patru al hotelului în care era cazat.

Accidentul nefericit s-a petrecut seara trecută. Băiatul a fost dus de urgență la Spitalul din Hunedoara, iar în această noapte a fost transferat cu elicopterul SMURD la Timișoara.

Din primele informații pe care le-am primit încă de aseară, în jurul orei 23.00, am aflat că un băiat care participa la olimpiada de matematică a căzut de la etajul trei, între timp când copilul a ajuns aici am înțeles că e etajul patru, deci mult mai rău și că este în Glasgow 6, ca să înțelegeți despre ce vorbesc este vorba despre o clasificare Glasgow între 3 și 15, faza a treia fiind cea mai gravă. Deci copilul era în Glasgow 6, fiind destul de rău, s-au făcut deja investigații la Spitalul din Hunedoara, s-a dovedit că are o lamă de sânge cerebral în emisferul stâng și am spus să-l transporte de urgență la noi, la Timișoara, a și venit în timpul nopții, dar a ajuns aici, așa cum se întâmplă leziunea contuzivă cerebrală post traumatică este evolutivă, așa cum se întâmplă, și a venit în Glasgow 3, adică în strare extrem de gravă. Noi am încercat până în ultima clipă să facem ceva, s-a interenit operator, el a ajuns pe la 2.45 noaptea, s-a făcut tomotagrafia, la 3.10 s-a intervenit operator la tensiune de 4, s-a scos osul, creierul a avut unde să se expansioneze în ideea să nu existe presiune intracraniană foarte mare. Pe la ora 5.40 a decedat. În urma căzăturii de la etajul patru a fost o contuzie pulmonară, o fractură de bazin și o leziune cerebrală, iar toate acestea au dus, din păcate la decesul băiatului”, a declarat Horia Pleș, şeful Secţiei Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Timişoara.

Pe aceeași temă: Un copil se zbate între viaţă şi moarte la Timişoara! Este în comă, după ce a căzut mai mulţi metri în gol!

Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2019 11:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login