Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A murit cel mai simpatic cioban, Moș Ștefan! Acesta avea 102 ani și a suferit un accident de tractor, la stână

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Moș Ștefan avea 102 ani și era sănătos tun. A fost însă, victima unui accident de tractor, care i-a fost fatal.

CITEȘTE ȘI: Primul deces din cauza coronavirusului, din România!

Ștefan Gros sau ”Moș Ștefan” cum era cunoscut bătrânelul simpatic, a devenit celebru în toată țara în urmă cu mai bine de 10 ani. Și-a făcut carte de muncă la vârsta de 90 de ani, angajatorul acestuia fiind un om de afaceri din județul Hunedoara, care i-a îndeplinit dorința păstorului.

Am aflat aseară, de la Ctitorul Schitului Straja, o veste tristă, nea Ștefan a murit, a trecut din lumea aceasta. Nu pentru că era bătrân, deși avea 102 ani, nici pentru că era bolnav, în această perioadă a îmbolnăvirilor de tot felul, ci dintr-un accident stupid. Am înțeles că un tractor de la stână, undeva prin jud. Arad, unde în ultimul timp îl ajuta pe fiul dânsului la oi, a dat cu spatele peste dumnealui fără să îl observe. Acolo i-a fost scris să moară.

mos stefan 2 1

Toți murim în lumea asta, mai devreme sau mai târziu, dintr-un motiv sau altul, toți după cum ne este rânduit de Bunul Dumnezeu, Creatorul nostru minunat. Totul este sub Pronia Lui Cerească.

Să fim oameni buni, ca nea Ștefan, să fim oameni curajoși și credincioși ca nea Ștefan.

Veșnica să-i fie pomenirea! L-am spovedit și împărtășit cândva pe nea Ștefan la Schitul Straja. Om bun. Pâinea lui Dumnezeu. O să ne fie tare dor de el. Mai era născut și pe 26 octombrie, de Sf. M. Mc. Dimitrie. Am să-l pomenesc toată viața la Proscomidie. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace !!!”, scrie Dimitrie Ivașco, starețul Schitului Straja pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

 CITEȘTE ȘI: Este oficial! Măsuri drastice, în lupta cu coronavirusul! Restricţii privind circulaţia

Ștefan Gros  a fost premiat de Consiliul Județean Hunedoara cu o diplomă de excelenţă, fiind considerat „un model de putere de muncă, de caracter şi un exemplu pentru comunitate”.

Ultima modificare Duminică, 22 Martie 2020 10:50

1 comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login