Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

A fost actualizată lista ţărilor pentru care se impune carantină, persoanelor care sosesc în România!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Guvernul a publicat lista actualizată țărilor pentru care se impune carantina la sosirea în România.

Guvernul a prevăzut și o excepție de la această carantină și anume persoanele care sosesc în România din zonele de risc epidemiologic ridicat, dar doar dacă rămân pe teritoriul național pentru o perioadă mai mică de 3 zile și prezintă un test negativ pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea intrării pe teritoriul național.

CITEȘTE ȘI: Rata de infectare cu COVID, în creștere în Timiș! Ne apropiem din nou de pragul de patru cazuri la mia de locuitori

Celelalte persoane care sosesc în România din țările/zonele de risc epidemiologic și intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, pot ieși din carantină după a 10-a zi, dacă efectuează un test pentru SARS-CoV-2 în a 8 a zi de carantină, iar rezultatul acestuia este negativ și nu prezintă simptomatologie specifică.

Iată țările care se află pe lista galbenă: Gibraltar, Lituania, San Marino, Cehia, Liechtenstein, Slovenia, Marea Britanie, Panama, Elveția, Statele Unite ale Americii, Muntenegru, Andorra, Suedia, Israel, Olanda, Puerto Rico, Cipru, Slovacia, Letonia, Danemarca, Estonia, Serbia, Monaco, Portugalia, Georgia, Luxemburg, Liban, Irlanda, Jersey, Croația, Palestina, Aruba, Rusia, Italia, Austria, Germania, Polonia, Columbia, Africa de Sud, Spania, Insulele Turks si Caicos, Sint Maarten, Belarus, Turcia, Malta, Macedonia de Nord, Franța, Polinezia Franceza, Republica Moldova și Namibia.

CITEȘTE ȘI: Peste 4.400 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore! 1.100 de pacienți sunt în stare gravă

Ultima modificare Sâmbătă, 09 Ianuarie 2021 14:11

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login