Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

55 de migranți, ridicați de polițiști din mai multe pensiuni din Timișoara! Aceștia voiau să treacă ilegal granița

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acțiune de amploare a polițiștilor de frontieră! 55 migranți au fost depistați în mai multe pensiuni din Timişoara.

Poliţiştii de frontieră timișeni în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului pentru Imigrări au desfășurat o acțiune pe linia prevenririi migrației ilegale. Au depistat nu mai puțin de 55 de cetăţeni afro-asiatici, solicitanţi de azil in ţara noastră sau cu permise de muncă, dar care nu îşi justificau prezenţa în această zonă. Cu toții erau cazați în pensiuni din oraș.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că cetățenii străini sunt cincizeci şi trei de bărbaţi, o femeie şi un minor. Aceştia sunt cetăţeni din Bangladesh, Siria, Iran şi Irak, care au permise de muncă şi documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza municipiului Timişoara. De asemenea, în cadrul cercetărilor s-a mai stabilit faptul că cetăţenii străini aveau în intenţie să treacă ilegal frontiera, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Cei 55 de migranți vor fi îndrumați de polițiștii de frontieră  spre centrele de cazare din ţară unde sunt înregistraţi, iar cei cu permise de muncă sunt consiliaţi de către reprezentanții Inspectoratului General pentru Imigrări să respecte scopul şi dreptul de şedere pe teritoriul României.

Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 15:25

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login