Telefon: 0731 028 626

Contact: redactie@sursadevest.ro | Publicitate: 0731 028 626

30 de zile! Termenul dat de ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, pentru stabilirea locației noii săli polivalente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara sau Giroc? Aceasta este întrebarea când vine vorba despre locația noii săli polivalente cu 16.000 de locuri, ce urmează să fie construită în vestul țării.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu a fost prezent astăzi la Timișoara, unde s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, și primarul Nicolae Robu. Aceștia urmau să discute despre construcția noii săli polivalente.

Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția CNI, un teren la Giroc, în timp ce Primăria Timișoara a pus la dispoziția Companiei, un teren în imediata apropiere a stadionului Dan Păltinișanu.

În ceea ce privește sala polivalentă, în luna iulie am primit un set de hotărâri de consiliu local, în luna august am primit și al doilea, de la Consiliul Local și Consiliul Județean, și acea întâlnire de ”rupere a pisicii” nu a avut loc pentru că nu ne-am intersectat, dar am ținut foarte mult să mă întâlnesc astăzi cu domnul primar și domnul președinte al CJT, să avem o discuție constructivă. Vă garantez că atât eu, cât și colegii mei vom fi extrem de constructivi pe acest subiect și în termen foarte scurt vom anunța ce decizie luăm. În maximum 30 de zile vom ști unde va fi sala polivalentă” , spune Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale.

Ministrul Ddezvoltării a vorbit și despre noul stadion care urmează să fie construit la Timișoara, pe vechiul actualului Stadion ”Dan Păltinișanu”.

Când am fost ultima dată la Timișoara am vorbit de două obiective foarte importante, și anume stadionul și sala polivalentă. Cu stadionul suntem la stadiul în care la începutul lunii octombrie se deschid ofertele pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate și s-a întâmplat și acea rectificare pentru cei 4.000 de mp, și mulțumesc domnului primar că a rezolvat problema. Sper să avem un câștigător cât de repede, urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici după ce se face SF-ul , hotărârea de Guvern, iar ulterior, Consiliul Județean poate să-și organizeze licitația pentru demolarea actualului stadion. Suntem în grafic cu acest proiect”, a mai spus Daniel Suciu.

Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 19:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

4 parlamentari, trimişi în judecată, alături de fostul şef al DRDP Timişoara şi alţi angajaţi din instituţie

4 parlamentari, trimişi în judecată, alături de fostul şef al DRDP Timişoara şi alţi angajaţi din instituţie

Cercetările în dosarul şpăgilor din vamă au ajuns la final, astfel că urmează că magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să fixeze un prim termen de judecată.

Detalii

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

Se prelungeşte starea de urgenţă! Anunţul de ultimă oră, al preşedintelui, Klaus Iohannis

În urmă cu foarte puţin timp, preşedintele României a făcut o declaraţie la Palatul Cotroceni, anunţând, printre altele, prelungirea stării de urgenţă.

Detalii

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Focuri de armă, lângă Timişoara! Poliţiştii au capturat un individ care a ieşit din casă, fără a respecta Ordonanţa Militară

Nu mai puţin de patru focuri de armă au fost trase de poliţiştii timişeni care au vrut să oprească în trafic, un autoturism.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login