Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

30 de zile! Termenul dat de ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, pentru stabilirea locației noii săli polivalente

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Timișoara sau Giroc? Aceasta este întrebarea când vine vorba despre locația noii săli polivalente cu 16.000 de locuri, ce urmează să fie construită în vestul țării.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Daniel Suciu a fost prezent astăzi la Timișoara, unde s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, și primarul Nicolae Robu. Aceștia urmau să discute despre construcția noii săli polivalente.

Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția CNI, un teren la Giroc, în timp ce Primăria Timișoara a pus la dispoziția Companiei, un teren în imediata apropiere a stadionului Dan Păltinișanu.

În ceea ce privește sala polivalentă, în luna iulie am primit un set de hotărâri de consiliu local, în luna august am primit și al doilea, de la Consiliul Local și Consiliul Județean, și acea întâlnire de ”rupere a pisicii” nu a avut loc pentru că nu ne-am intersectat, dar am ținut foarte mult să mă întâlnesc astăzi cu domnul primar și domnul președinte al CJT, să avem o discuție constructivă. Vă garantez că atât eu, cât și colegii mei vom fi extrem de constructivi pe acest subiect și în termen foarte scurt vom anunța ce decizie luăm. În maximum 30 de zile vom ști unde va fi sala polivalentă” , spune Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale.

Ministrul Ddezvoltării a vorbit și despre noul stadion care urmează să fie construit la Timișoara, pe vechiul actualului Stadion ”Dan Păltinișanu”.

Când am fost ultima dată la Timișoara am vorbit de două obiective foarte importante, și anume stadionul și sala polivalentă. Cu stadionul suntem la stadiul în care la începutul lunii octombrie se deschid ofertele pentru studiile de prefezabilitate și fezabilitate și s-a întâmplat și acea rectificare pentru cei 4.000 de mp, și mulțumesc domnului primar că a rezolvat problema. Sper să avem un câștigător cât de repede, urmează aprobarea indicatorilor tehnico-economici după ce se face SF-ul , hotărârea de Guvern, iar ulterior, Consiliul Județean poate să-și organizeze licitația pentru demolarea actualului stadion. Suntem în grafic cu acest proiect”, a mai spus Daniel Suciu.

Ultima modificare Duminică, 22 Septembrie 2019 19:20

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Timişul are un nou subprefect! Liliana Oneţ va depune astăzi jurământul

Continuă schimbările din teritoriu, demarate odată cu instalarea noului Guvern.

Detalii

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Dispar vaporaşele, bicicletele şi trotinetele din Timişoara! Circulaţia lor se suspendă până la primăvară

Sunt ultimele două zile în care timişorenii se pot bucura de transportul public cu vaporaşe, biciclete şi trotinete.

Detalii

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Mesajul deputatului Matei Suciu, de Ziua Naţională a României!

Astăzi este zi de mare sărbătoare, pentru românii de pretutindeni, care celebrează Unirea Principatelor Româneşti.

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login