Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Reîncep lucrările la noul corp al Spitalului de Copii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au stagnat aproape un an de zile, lucrările la noul corp de clădire al Spitalului de Copii vor reîncepe.

Ele vor fi continuate, totuși, de o altă firmă. Primăria a bătut palma, iar în perioada imediat următoare va spune, din nou, „start” construcției.

După ce a descoperit mai multe nereguli în proiectul tehnic de construcție al noului corp al Spitalului de Copii, firma PROMPT a refuzat să mai lucreze, deși reprezentanții municipalității au tot încercat să-i facă să-și continue treaba. Contractul a fost așadar suspendat, iar acum lucrările vor fi preluate de o alt firmă. Este vorba despre SC Sulfatim SRL, care a fost girant la licitația câștigată de firma PROMPT.

Se vor relua lucrările cât de curând. Vine o altă firmă și mai întâi trebuie să se facă o verificare la sânge a stadiului în care au ajuns lucrările, pentru că în final firma trebuie să dea totul conform proiectului”, a spus primarul Nicolae Robu care și-a arătat supărarea față de firma PROMPT.

Sunt total dezamăgit de cei de la PROMPT. Să le fie rușine de ce au făcut acolo, am avut încredere că vor finaliza lucrarea repede, pentru că la început au lucrat foarte bine, apoi m-au dezamăgit total. Am stat pe loc foarte mult timp sperând că vor relua lucrările. I-am înțeles că la fațadă nu le puteai pretinde să facă după ce soluția a fost schimbată total, dar puteam renunța la partea aceea și pentru ea să facem o nouă licitație. Dar ei nu au vrut să facă”, a afirmat primarul.

Ultima modificare Luni, 21 Noiembrie 2016 12:35

Galerie de imagini

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login