Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

171 de stejari, plantați în zona Făgetului, la aniversarea a 171 de ani a Jandarmeriei Române!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii sărbătoresc astăzi, 171 de ani de la înființare!

Mai exact în 3 aprilie se împlinesc 171 de ani, de când a fost semnată ,,Legiuirea pentru reforma corpului Slujitorilor în Jandarmi” de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, act care a pus bazele Jandarmeriei Române şi care a rămas un document de referinţă pentru evoluţia ulterioară a instituţiei. 

Anul acesta, Ziua Jandarmeriei Române, la fel ca și în anul 2020, snu au putut fi organizate activități mai ample pentru marcarea acestui moment, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Însă această zi nu a putut trece nemarcată, astfel că la nivelul Jandarmeriei Române a fost demarată Campania ,,171 de stejari pentru România”, pentru a sărbătorii cei 171 de ani de la înființare.

Jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au desfășurat activitatea de împădurire în cooperare cu Ocolul Silvic Făget care a pus la dispoziție puieții de stejar pe care jandarmii i-au plantat pe un teren prevăzut pentru plantație în completarea regenerării naturale pus la dispoziție de ei în Valea Mare din apropierea localității Fârdea, județul Timiș.

Ultima modificare Sâmbătă, 03 Aprilie 2021 13:38

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login