Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Pieţarii din Iosefin, călcaţi de poliţişti! Ce nereguli au fost descoperite?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vânzătorii de fructe şi legume din Piaţa Iosefin, luaţi  la bani mărunţi de poliţiştii locali!

Nici societăţile comerciale care îşi desfăşoara activitatea acolo, nu au scăpat. Amenzi de peste 40.000 de lei au dat poliţiştii în urma controalelor făcute şi a neregulilor descoperite. 

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor și cei din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au organizat o amplă acțiune în Piața Iosefin, atât la vânzătorii de legume și fructe, cât și la societățile comerciale care își desfășoară activitatea în incinta pieței.

Acţiunea a avut drept scop depistarea comercianților care încalcă legislația referitoare la desfășurarea actelor de comerț, fiind luate măsurile legale, pentru a preveni astfel ca pe viitor să mai fie încălcată legea, precum și pentru a contribui astfel de desfășurarea activității în piețe în legalitate, la standarde europene.  Astfel că neregulile întâlnite nu au fost deloc puţine.

„În urma verificărilor au fost constatate nereguli referitoare la comercializarea de diverse produse cu termenul de valabilitate neafișat, vânzarea de marfă fără documente legale, neafișarea sau lipsa acordului de funcționare la societăți comerciale, neafișarea prețurilor, blocarea căilor de acces cu marfă, fiind astfel încălcare prevederile Legii 12/1990, OG 99/2000, HG 947/2000 și HCL 334/2002. Au fost aplicate un număr de 21 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.000 lei”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

 Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login