Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ca să nu lase timișorenii fără căldură, Colterm ia 84 de milioane de la Primărie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea de termoficare a Timișoarei primește ajutor după ajutor din partea municipalității. Pentru ca istoria să nu se repete și timișorenii să nu fie nevoiți să stea fără apă caldă și căldură în plină iarnă, Consiliul Local Timișoara a decis o majorare de capital de aproape 84 milioane lei pentru Colterm.

Datoriile în care Colterm este cufundată continuă să pună proleme. Deși societatea de termoficare intenționa să ia un credit bancar pentru a-și achita datoriile la diverșii furnizori de servicii, nicio bancă nu a dorit să ofere un împrumut, având în vedere o posibilă incapacitate a Colterm de a-și achita creditul.

Tocmai pentru a scoate compania din impas, și pentru a evita ca timișorenii să stea în frig la iarnă, Primăria Timișoara a decis să majoreze capitalul societății de termoficare cu aproape 84 de milioane de lei. Conform primarului Robu, Colterm va gestiona cum crede acești bani, pentru a-și rezolva problemele financiare.

După asta vor putea să ia și credit, dar fără această majorare de capital, cu minusurile pe care le au, nu le dă nimeni credit. Colterm nu va mai acumula acum datorii către furnizori, ba mai mult își va achita datorii, două un grafic de eșalonare. Voi fi cu ochii pe ei”, a anunțat primarul Nicolae Robu.

Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2016 13:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login