Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

10 căruţaşi amendaţi, în ultima săptămână la Timişoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali, cu ochii pe căruţaşii care încurcă traficul în Timişoara.

CITEŞTE ŞI: A curs cu amenzi în Timiș! Peste 600 de șoferi, arși la buzunare

Agenţii locali au depistat în ultima săptămână 10 persoane care circulau cu căruţele prin oraş, fără a avea aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, motiv pentru care au fost sancționați cu amendă în valoare de 300 lei fiecare. 

Căruțașii au fost depistați în zone precum Calea Buziașului, str. Nicolae Cocea, Magnoliei. 

Poliția Locală are permanent în atenție acest fenomen și ori de câte ori constată în teren sau primește sesizări de la cetățeni referitoare la căruțe care se deplasează pe străzile Municipiului ia măsurile legale de sancționare și ridicare a acestora, cu atât mai mult cu cât aceste vehicule reprezintă un real pericol pentru participanții la trafic și de foarte multe ori cei depistați în această situație se ocupă cu colectarea de deșeuri și cu abandonarea resturilor în locuri neautorizare”, spun poliţiştii locali. 

CITEŞTE ŞI: Urmărit național, capturat de polițiștii timișeni

Agenţii locali atrag atenția persoanelor care se deplasează cu astfel de vehicule să respecte legislația pentru a evita sancționarea și chiar ridicarea căruțelor în cazul în care sunt depistați pe raza municipiului Timișoara.

Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 12:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login