Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

”Alita: Battle Angel”, o poveste fascinantă a unei fete cyborg ce își caută identitatea! Rulează de acum în Cinema Shopping City Timișoara!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alita: Battle Angel este ultima producție semnată de regizorul Robert Rodriguez, în cooperare cu James Cameron. 

Acțiunea are loc într-o lume post apocaliptică, la trei secole distanța de un război care a pustiit lumea și a împărțit-o. 

Cei privilegiați locuiesc într-un oraș plutitor, Zalem, în timp ce alții au rămas pe pământ și își câștigă existența prin diferite mijloace. Dyson Ido, un medic, caută prin gunoaie piese de schimb pentru roboți sau pentru oameni care au diferite parți robotice. Ido gasește un organism cibernetic al unei tinere, care are un creier uman și este în viața. Doctorul o aduce acasă, îi oferă un nou corp și începe să o învețe despre noua lume, mai ales ca tânăra nu își amintește nimic. Ido o boteaza Alita, ca pe fiica sa decedata. 

Într-una dintre seri, doctorul iese din casa cu o valiză în mâna, iar Alita îl urmarește și afla ca "tatal ei" duce o viață dublă și este și vânator de recompense. Dyson este atacat de trei dintre cei pe care îi vâneaza. Alita intervine, îi ucide pe doi dintre atacatori și îl pune pe al treilea pe fugă.
De aici începe toata povestea tinerei Alita, care se transformă dintr-un cyborg adolescent într-o adevarată luptătoare.

În rolurile principale sunt Rosa Salazar (Alita), Cristoph Waltz (Dyson Ido), Jennifer Connelly (Chiren), Jeff Fahey (McTeague) , Keean Johnson (Hugo). Într-un alt rol îl gasim pe Edward Norton, care apare însă în două secvențe din film.

Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2019 11:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login