Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

“Săriţi! Îmi dau foc!” Gestul disperat al unui bărbat din Timişoara, care se declară o victimă a sistemului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au fost scene teribile în urmă cu puţin timp, în faţa Palatului de Justiţie din Timişoara, unde un pensionar de 68 de a venit să îşi dea foc.

Omul spune că totul a început în  2013, când Ovidiu Gîţan, angajat la vremea respectivă la poliţist la Secţia 3 Timişoara, avea o relaţie cu fiica unui vecin.

Cum agentul şi bătrânul nu se înţelegeau, în scurt timp, lucrurile au degenerat, iar ]ntr-o după amiază, bărbatul a fost bătut crunt de poliţist.

CITEŞTE ŞI: Firma care a îngropat în gunoi, jumătate din judeţul Timiş, aproape de rezilierea contractului! Ce a cerut astăzi, preşedintele CJT?

La agresiune au participat şi câţiva jandarmi, chemaţi în ajutor de Ovidiu Gîţan.

Pentru că totul s-a întâmplat în curte şi exsitau martori, la un moment dat omul a fost dus în casă, legat de un calorfer şi bătut în continuare.

Când a scăpat din mâinile agreosrilor, bărbatul a făcut mai multe plângeri, dar nici acum, după aproape 6 ani de la incident, nu a fost găsit vreun vinovat.

De teamă că dosarul va fi clasat, bărbatul a vrut să tragă un semnal de alarmă şi a venit în această dimineaţă în faţa Palatului Dicastrerial, unde funcţionează toate instanţele de judecată din Timişoara.

A luat cu el două sticle cu benzină şi a vrut să îşi dea foc, dar din fericire a fost oprit la timp de către jandarmi.

CITEŞTE ŞI: Teste gratuite de hepatita C, la Spitalul Județean! Campania demarează săptămâna viitoare

La faţa locului a fost trimisă şi o ambulanţă, iar bărbatul a fost trasnportat la spital, pentru expertizarea psihiatrică.

Cel mai probabil, el va fi cercetat acum pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ovidiu Gîţan, principalul agresor invocat de pensionar, şi-a dat demisia din Poliţie după ce a fost condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu suspendare, în dosarul "Sex cu minore".

În acelaşi dosar, au fost nume grele din magistratură, din mediul de afaceri dar şi din lumea artistică.

 

 

Ultima modificare Joi, 14 Martie 2019 11:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login