Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Știi la care secție votezi? Mai multe secții din Timișoara și-au schimbat locația

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modificări la secțiile de votare din Timișoara! Unele dintre ele și-au schimbat locația, astfel alegătorii trebuie să se informeze din timp cu privire la schimbările aduse.

CITEȘTE ȘI: Peste 300 de elevi din Timiș primesc de astăzi o masă caldă la școală!

Următoarele secţii de votare şi-au schimbat sediul faţă de alegerile precedente, după cum urmează:

1. Secţiile de votare nr. 5, 6 și 7 de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau – Corp clădire Școala cu clasele I-IV din P-ța. Unirii , nr.7 s-au mutat  la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Str. Gheorghe Lazăr,  nr.2 .

2. Secţiile de votare nr. 15, 16 și 17 de la Fundația Ioan Slavici, din Str. Ion Ionescu de la Brad,  nr.15 s-au mutat  la Şcoala Gimnazială nr.7 Sfânta Maria din Str. Ion Ionescu de la Brad,  nr.2.

3. Secţiile de votare nr.157 şi 158 de la Grădinița nr.19  str. Martir Vasile Balmuș ( Luminii) nr.22,  s-au mutat la Școala Gimnazială nr.30 din Str. Aștrilor,  nr.13.

4. Secţiile de votare nr.163 și 183 , 184 (care dupa renumerotare au nr. 164 și 165 )de la   Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I, Str. Renașterii, nr.24/A,  s-au mutat la Liceul de Arte Plastice (fostul Grup Școlar Tudor Tănăsescu) din Str. Lorena, nr.35.

5. Secţiile de votare nr.205 şi 206 de la Telekom România Communications str. Torac, nr.45-47, s-au mutat la Școala Gimnazială nr.1 din Str.Comănești,  nr.3.

Urmare a modificărilor efectuate, alegătorii de pe următoarele străzi votează  după cum urmează:  

tabel

CITEȘTE ȘI: Video: Flăcări uriaşe la un depozit de deşeuri! Este o mobilizare impresionantă de forţe, pentru lichidarea incendiului

Alegătorii din Municipiul Timişoara pot să verifice secţia de votare unde vor vota la alegerile europarlamentare din 26 mai  2016 accesând site-ul www.primariatm.ro  secţiunea “Alegeri europarlamentare 26 mai 2019 /Delimitarea secţiilor de votare din Municipiul Timişoara”, precum şi înscrierea în listele electorale permanente la secţiunea: https://www.registrulelectoral.ro/sectiunea_publica.html

Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 16:07

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Politică

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login