Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Știi la care secție votezi? Mai multe secții din Timișoara și-au schimbat locația

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modificări la secțiile de votare din Timișoara! Unele dintre ele și-au schimbat locația, astfel alegătorii trebuie să se informeze din timp cu privire la schimbările aduse.

CITEȘTE ȘI: Peste 300 de elevi din Timiș primesc de astăzi o masă caldă la școală!

Următoarele secţii de votare şi-au schimbat sediul faţă de alegerile precedente, după cum urmează:

1. Secţiile de votare nr. 5, 6 și 7 de la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau – Corp clădire Școala cu clasele I-IV din P-ța. Unirii , nr.7 s-au mutat  la Liceul Teoretic Nikolaus Lenau din Str. Gheorghe Lazăr,  nr.2 .

2. Secţiile de votare nr. 15, 16 și 17 de la Fundația Ioan Slavici, din Str. Ion Ionescu de la Brad,  nr.15 s-au mutat  la Şcoala Gimnazială nr.7 Sfânta Maria din Str. Ion Ionescu de la Brad,  nr.2.

3. Secţiile de votare nr.157 şi 158 de la Grădinița nr.19  str. Martir Vasile Balmuș ( Luminii) nr.22,  s-au mutat la Școala Gimnazială nr.30 din Str. Aștrilor,  nr.13.

4. Secţiile de votare nr.163 și 183 , 184 (care dupa renumerotare au nr. 164 și 165 )de la   Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I, Str. Renașterii, nr.24/A,  s-au mutat la Liceul de Arte Plastice (fostul Grup Școlar Tudor Tănăsescu) din Str. Lorena, nr.35.

5. Secţiile de votare nr.205 şi 206 de la Telekom România Communications str. Torac, nr.45-47, s-au mutat la Școala Gimnazială nr.1 din Str.Comănești,  nr.3.

Urmare a modificărilor efectuate, alegătorii de pe următoarele străzi votează  după cum urmează:  

tabel

CITEȘTE ȘI: Video: Flăcări uriaşe la un depozit de deşeuri! Este o mobilizare impresionantă de forţe, pentru lichidarea incendiului

Alegătorii din Municipiul Timişoara pot să verifice secţia de votare unde vor vota la alegerile europarlamentare din 26 mai  2016 accesând site-ul www.primariatm.ro  secţiunea “Alegeri europarlamentare 26 mai 2019 /Delimitarea secţiilor de votare din Municipiul Timişoara”, precum şi înscrierea în listele electorale permanente la secţiunea: https://www.registrulelectoral.ro/sectiunea_publica.html

Ultima modificare Luni, 13 Mai 2019 16:07

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login