Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Și-a uitat borseta cu acte și bani pe capota mașinii! Cum a recuperat-o?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Jandarmii timișeni l-au scutit pe un bărbat din localitatea Lehliu Gară de o serie de drumuri pentru a-și reface actele.

CITEȘTE ȘI: Caz şocant, în trafic! Un poliţist a fost lovit cu maşina, de un şofer nervos!

Asta după ce bărbatul, din neatenție și-a uitat borsete în care avea documente personale și bani pe capota mașinii. Norocol a făcut ca la puțin timp, în zonă să apară un echipaj de jandarmi, care au văzut borseta și au verificat-o.

”Joi 01 februarie 2018, în jurul orelor 08.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, au găsit o borsetă cu acte şi bani. Aceasta a fost văzută pe capota unei maşini staţionată pe strada principală din localitatea Deta judeţul Timiş, de către jandarmii aflaţi în serviciu. Observând că nu este nimeni de faţă, jandarmii au verificat conţinutul şi au depistat în scurt timp şi posesorul acesteia, un cetăţean în vârstă de 51 de ani, domiciliat în localitatea Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, care a povestit că a ieşit din autoturismul proprietate personală punându-şi borseta pe capota maşinii, nerealizând că uitat-o acolo”, transmit jandarmii.

CITEȘTE ȘI: Blocat în mijlocul apelor! Ce a pățit un bărbat?

Bărbatul le-a mulţumit jandarmilor în primul rând pentru că l-au scutit de drumuri pentru a-și reface actele pierdute, dar și pentru faptul că și-a recuperat toți banii, o sumă de 700 de lei.

Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 17:56

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login