Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Șapte bărbați, dați în urmărire națională, prinși într-o singură zi, în Timiș!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Șapte bărbați, condamnați la închisoare, săltați de polițiștii timișeni, într-o singură zi!

CITEȘTE ȘI: Marian Cucșa, deputat ALDE, după votarea bugetului: Mă bucur că Guvernul pe care îl susțin pune mare preț pe județul Timiș

Mai exact, în cursul zilei de astăzi, polițiștii timișoreni au desfășurat o acțiune pentru localizarea şi prinderea unui bărbat de 24 de ani, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani. Pe numele acestuia, Judecatoria Timișoara, a emis un mandat de executare a pedepsei, pentru săvârșirea infractiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.

Tot astăzi, polițiștii timișeni au depistat pe raza localitatii Berini, un bărbat, de 24 de ani, urmărit național.Bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, pentru comiterea unor infracțiunii de tulburarea ordinii si linistii publice.Polițiștii timișeni au depistat pe raza localității Coșevița, 5 bărbați, de 22, 27, 31, 42 si 46 de ani, urmăriți național.

Pe numele acestora, Judecatoria Timisoara a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbații au fost condamnați la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, respectiv 2 ani si 6 luni pentru tinerii în varsta de 22 si 27 de ani, pentru comiterea unor infracțiuni de tulburarea ordinii si linistii publice.

CITEȘTE ȘI: Timișul se promovează la București, în cadrul Târgului de Turism al României!

Cu toții au fost introduși în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 17:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

În Timiş se construieşte un centru de recuperare pentru persoanele cu dizabilităţi! Investiţia va fi făcută de CJT, cu bani de la bugetul judeţului

Consiliul Județean alocă aproape 13 milioane de lei pentru construirea unui centru de recuperare destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean alocă 1,8 milioane lei pentru două cămine de bătrâni din Timiș!

Consiliul Județean a aprobat alocarea a 1.800.000 lei pentru bătrânii din Timiș care au nevoie de asistență.

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login