Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Ştim care este cauza decesului în cazul celor trei victime din blocul morţii de la Timişoara! Ce au descoperit medicii legişti?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La aproape patru zile de la primul deces din cele trei, survenite în urma unei acţiuni de deratizare, s-a stabilit cauza morţii.

Conform medicilor legişti cauza decesului este intoxicația cu o substanță toxică. Dat find faptul că în aer a fost descoperită o substanță neurotoxică, eliberată din pastile pentru combatearea rozătoarelor ce are la bază fosfură de aluminiu, o substanță extrem de toxică. Această substanță crează disfunctionalități în organism și acționează diferit de la om la om.

CITEŞTE ŞI: Decizie de ultimă oră, în cazul tragediei de la Timişoara! Ministerul Sănătăţii face un control la sânge

Tot astăzi, trupurile neînsufleţite vor fi ridicate de la IML pentru a fi înmormântate. 

Bebeluşul de 9 zile va fi înmormantat de familie, iar copilul de 3 ani şi mama lui, de Mitropolia Banatului. Profund impresionat de drama acestei familiii, ÎPS Ioan Selejan a decis să se ocupe de tot, mai ales că tatăl micuţului decedat este în continuare în spital. De altfel, la ora actuală mai sunt internate peste 30 de persoane, majoritatea copii. Conform medicilor, starea lor generală este una bună, însă rezultatele analizelor sunt proaste. Tocmai de aceea sunt ţinuti cu toţii sub supraghere medicală. 

CITEŞTE ŞI: Patronul firmei care a otrăvit un bloc întreg a fost arestat preventiv! Cât a plătit pentru substanţa ucigaşă?

În paralel, blocul morţii este continuare izolat. Însă, în celelalte două, unde s-a descoperit toxicitate, problema a fost rezolvată, astfel că oamenii au început să revină în locuinţele lor.

Ultima modificare Miercuri, 20 Noiembrie 2019 11:06

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login