Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Şi-au transformat casa în atelier de produs droguri! Cum au fost surprinşi trei bărbaţi, de către poliţişti?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O reţea de traficanţi de droguri, care se ocupa de producerea substanţelor interzise, a fost destructurată, lângă Timişoara.

Totul, în urma a trei percheziţii domiciliare în timpul cărora suspecţii au fost prinşi în flagrant, în timp ce recoltau cannbisul pe care îl cultivau la mansarda unei case.

CITEŞTE ŞI: PSD dăunează grav sănătățiiPSD dăunează grav sănătății

“Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi întreținut în apropiere de municipiul Timișoara, județul Timiș, la mansarda unei case, prevăzută cu lămpi, ventilatoare și aparatură pentru reglarea umidității, o cultură de cannabis, care, după recoltare, ar fi fost ambalată în vederea comercializării”, transmite IPJ Timiş.

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 49 de ani au fost duşi la audieri, după ce poliţiştii au găsit în casele lor, adevărate ateliere de produs droguri.

„În urma perchezițiilor, au fost descoperite 33 de ghivece, din care ar fi fost recoltate plantele de cannabis, 9 ghivece cu plante de cannabis aflate la maturitate și pregătite pentru recoltare, 5 vase de sticlă de 5 litri fiecare, în care erau depozitați muguri de cannabis uscați, precum și grindere și alte ustensile folosite pentru consumul drogurilor”, mai spun cei de la IPJ Timiş.

În total au fost ridicate peste 3 kilograme de cannabis.

CITEŞTE ŞI: Trafic blocat, pe mai multe străzi din Timişoara, preţ de câteva ore! Au loc curse de alergare şi de mers cu bicicleta

Din cei trei suspecţi duşi la audieri, unul singur a fost reţinut pentru 24 de ore.

Însă cercetările în acest caz continuă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și deținere de droguri de risc.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login